Lokaler att hyra

Kontaktinformation

Tekniska kontoret

Om du har frågor eller synpunkter:
 
Kontakta oss

Box 74, 182 11 Danderyd

Höstbuffé på Djursholms slott
Det finns ett flertal olika lokaler i Danderyd som du kan hyra för fester, konferenser och evenemang. Här är några av dem!

Danderydsgården

Danderydsgården är Danderyd kommuns kulturhus. Här arrangeras konserter, disco, konstutställningar och mycket annat, med fokus på kulturaktiviteter riktade till barn. Här finns två lokaler som föreningar kan hyra.

Information om Danderydsgården och lokalerna

Skolornas lokaler

Några av de kommunala skolorna har lokaler som de hyr ut, till exempel aulan. Mer information om lokalerna och om hur en eventuell bokning går till, får du från respektive skola.

Förteckning över Danderyds grundskolor

Danderyds gymnasiums aula har en stor scen och 380 sittplatser. Här finns även en fin flygel. Aulan hyrs främst ut till kulturaktiviteter och föreningar, alltså inte till privata fester och liknande evenemang.

Gör en bokningsförfråg för hyra av Danderyds gymnasiums aula

Cedergrenska tornet

Cedergrenska tornet är en pampig tegelbyggnad som det tog 100 år att bygga. Där går det att hyra lokaler för fest och konferens.

Telefon: 08-85 35 00
Cedergrenska tornets hemsida

Enebybergs gård

Enebybergs Gård ägs och förvaltas av Djursholms AB. Det finns möjlighet att hyra gården för konferens och kalas, men under 2018 kommer denna kulturbyggnad att renoveras. Mer information finns på gårdens hemsida.

Enebybergs gård
Enebybergs gårds förening

Stiftelsen Stocksunds Scoutstuga

Stocksunds scoutkår har en scoutstuga som ligger vid Ica i Stocksund. Stugan går att hyra för privata arrangemang så som barnkalas, konferenser och evenemang. För information och bokning ring 08-85 19 86 efter kl 17. 

Stocksunds scoutgårds hemsida

Smedjan

Smedjan drivs av föreningen Kvarnparksbadets vänner och kan hyras för fester, möten med mera, under den tid av året då det inte är badsäsong. Medlemmar i föreningen får rabatt på hyran.

Kvarnparksbadets hemsida

Träffpunkt Enebyberg

I Träffpunkt Enebyberg finns en samlingslokal samt en kyrkosal som kan hyras till mindre och större evenemang (upp till 190 personer). Lämpliga evenemang kan vara till exempel barnteater, yoga och föreläsningar.

Träffpunkt Enebybergs hemsida

Seniorträffar

Odinslunds och Idala seniorträffar har lokaler att hyra ut. Kontakta ansvariga på gårdarna:
Idala Seniorträff Vasavägen 34, Stocksund, 08-85 90 60.
Djursholms Seniorträff, Vendevägen 11C, Djursholm, 08-622 64 85.