Danderyd lyssnar - vernissage 4 april: Ett ärligt möte.

Kontaktinformation

Bildnings- och omsorgsförvaltningen

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

Danderyd lyssnar
Välkommen till en kväll med vernissage, samtalsgrupper mellan vuxna och ungdomar samt en spännande föreläsning där forskning blandas med verklighet i frågestund på scenen. Evenemanget äger rum på Danderyds gymnasium torsdagen den 4 april kl 18.00.

Anmälan stängd! Vernissaget är fullsatt.

Ungdomarna har tolkat sin vardag. Nu vill de diskutera dem med dig.      

Audio, med Film Capital Stockholm

Audio är en del av utvecklingsprojektet Smart Kreativ Stad. Audio sätter fokus på att lyssna uppmärksamt på varandra och omgivningen, målet är att skapa samförstånd.
www.filmcapitalstockholm.se

Screen – filmskapande, med fritidsgårdarna

Eleverna skriver manus och texter och får chansen att både stå bakom och framför kameran. De får göra kortfilmer utifrån sitt eget berättande och tankar kring temat. Kortfilmerna klipps därefter ihop till en sammanhållen film.

Teater, Drama och bild med Kristina Skoglund och Astrid Linner

Kristina och Astrid delar upp dem i grupper(drama,bild)där ungdomarna får jobba med teman. Utifrån de som kommer fram ur processen skapar Kristina och eleverna scener som ska spelas upp för vårdnadshavare. Astrid jobbar med de övriga eleverna med att skapa scenografi.

Föreläsning om unga, alkohol och droger: Stämmer forskningen med verkligheten? 

Möt Danderyds ungdomar i ett samtal med överläkare och forskaren Lotta Borg Skoglund. Kunskap och forskning blandas med ungdomarnas egna upplevelser, berättelser, tankar och känslor i en unik föreläsning.