Länsstyrelsen upphäver eldningsförbudet

2018-06-21 18:10

Länsstyrelsen har idag beslutat att upphäva eldningsförbudet i Stockholms län. Bedömningen att häva eldningsförbudet är gjord utifrån SMHI:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster.

Fortfarande ska eldning genomföras på ett uppenbart säkert sätt och under stor försiktighet. All eldning sker på eget ansvar.

Tips för säker eldning, Storstockholms brandförsvar
Aktuell brandrisk och brandriskkartor, DinSäkerhet


Bibliotek

Kontaktinformation

Bildnings- och omsorgsförvaltningen

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

Bibliotektsskylt
Välkommen till biblioteken i Danderyd! Varje kommundel har sitt eget bibliotek: Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund.

Bibliotekens webbplats

Biblioteken har generösa öppettider och ligger centralt. På biblioteken kan du titta på utställningar, läsa tidningar och tidskrifter, söka information, använda datorer och låna böcker, ljudböcker med mera utan kostnad.

Via bibliotekets hemsida når du våra e-tjänster och kan låna om och reservera böcker och andra medier dygnet runt. Här kan du ladda ner e-böcker och e-språkkurser, söka i databaser, få läsinspiration och se vad som händer på biblioteken.

För att kunna använda vissa e-tjänster behövs PIN-kod och lånekort. Detta kan du ordna direkt via hemsidan eller på varje bibliotek. Lånekortet gäller på samtliga bibliotek i kommunen.