Vad tycker du om e-tjänster?

560x280 etjänster

Dialogen är avslutad

Mellan perioden 2/5-30/6 2017 skedde en dialog om vad du tycker om e-tjänster. Tack till er som deltog! Nedan kan du läsa de kommentar och tips som kom in.

På Danderyd.se finns ett antal e-tjänster. Du kan till exempel ansöka om LSS, ansöka till förskola och grundskola söka tillstånd för boendeparkering eller boka borgerlig vigsel.

Berätta för oss vad du tycker om att utföra tjänster själv vid datorn eller på mobilen? Tummen upp eller föredrar du att prata med någon eller fylla i en pappersblankett?

Några av de e-tjänster som finns på Danderyd.se:

Ansök om LSS

Ansök till förskola och grundskola

Boendeparkering

Boka borgerlig vigsel

  • Finns det någon diarieförning där man kan se och följa inrapporterade ärenden? Det är en demokratifråga att få veta om inrapporterade ärenden åtgärdas och verkligen slutförs. N.N.,  Den 12 juni 2017
  • Jag vet inte om mobilappen för felanmälninar räknas till e-tjänsterna men det är den jag använder. Det går snabbt arr rapportera trasig belysning, överfulla papperskorgar, påkörda vägmärken, eller vad det nu kan vara. Oftast blir ärendena ganska snabbt åtgärdade. Däremot skulle jag i appen vilja kunna se mina inrapporterade ärenden och en åtgärdsplan med förväntat klardatum. Den 12 juni 2017
  • Den 1 juni 2017
Alla dialoger på Danderyd.se »